NELLI VEIJO

7.jpg

Olen 20-vuotias mäntsäläläinen nuori yrittäjä: päivisin koulutettu hieroja ja iltaisin hyvinvointi- ja lifestylebloggaaja, jota piinaa ikuinen kaukokaipuu.

WELLNELL -yritykseni kautta tarjoan koulutetun hierojan palveluita Järvenpäässä, FysioAkatemiassa sekä räätälöityinä yritys- ja kotikäynteinä Uudenmaan alueella. Hierojaopintojen pariin päädyin kirjaimellisesti suoraan lukion penkiltä heti viimeisten ylioppilaskirjoitusten jälkeen, sillä yleissivistävien kouluaineiden jälkeen tuntui hyvälle siirtyä syventämään tietoutta minua jo pitkään kiehtoneessa aiheessa, ihmiskehon anatomiassa ja fysiologiassa. Käytännönläheisen hierojan ammattitutkinnon myötä pääsin heti toteamaan alan omakseni ja jatko-opintojen myötä toivon pääseväni syventymään näihin aihepiireihin entistä enemmän ja laajemmin!

WELLNELL -blogin puolella esille pääsee luova puoleni. Kirjoitan ja kuvitan laajalla skaalalla näkemyksiäni hyvinvoinnista ja sen ilmiöistä, sekä muista elämääni värittävistä aihepiireistä, kuten liikunnasta, ruoasta, kauneudesta, matkustelusta, saksalaistumisesta sekä yrittäjyydestä. Blogini kautta haluan välittää paitsi inspiroivia ja innostavia ajatuksia, myös syvempiä pohdintoja ja rentoa realismia.  


YHTEYSTIEDOT / CONTACT

WELLNELL

Nelli Veijo

nelliveijo@gmail.com

NIMI/ NAME: *
NIMI/ NAME:
2 (kopio).jpg